Sheraton, sheraton çeşme, Sheraton Çeşme Hotel, Sheraton Çeşme Hotel Resort, Sheraton Çeşme Hotel Resort Spa, Sheraton Çeşme Hotel SPA, Sheraton Çeşme Hotel Tatil, Sheraton Çeşme Hotels, Sheraton Çeşme Tatil, Sheraton Hotel, Sheraton Hotel Çeşme, Sheraton Hotel Resort SPA, Sheraton Hotel Tatil, Sheraton Hotels, Sheraton Hotels Çeşme, Sheraton Tatil,
Tropik Adalar

Sheraton Çeşme Hotel 5 Gece Kal 4 Gece Öde

Haberi
Sayfayı

Sheraton Çeşme Hotels ‘de Ayrıcalıklı bir tatil imkanı sizleri bekliyor

Sheraton Hotel Çeşme ‘de size özel bir kampanya. 252 TL, 01 Temmuz – 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında, doğa manzaralı odalarda kişi başı gecelik fiyat olup, bu fiyata açık büfe akşam yemeği dahildir. 5 gece kal 4 gece öde sadece Pazar girişli rezervasyonlar için deniz/doğa ve doğa manzaralı aile oda tiplerinde geçerlidir.

Sheraton Çeşme Hotel tatil keyfi

Sheraton Çeşme Hotel, Resort ve SPA, Ege Denizine doğru uzatılmış muhteşem bir tatil yeridir. Sheraton Hotels Çeşme lüks odaları ve bir çok alternatifleri ile size muhteşem bir konaklama seçeneği sunar. Masözlerin büyüleyici masajlarından faydalanabilir termal havuzlarda ve Türk hamamlarında kendinize vakit ayırabilirsiniz. Yemekler sizlerin damak tadına göre ayarlanmış bir çok lezzetli seçeneklerden oluşur ve muhteşem bir manzara karşısında sizlere sunulmaktadır.

Sheraton Hotel Çeşme hakkında bilgi için tıklayın >

Haberi
Sayfayı