Kardamena, Kefalos Koyu, Kos, Kos Adası, Kos Adası Balayı, Kos Adası Balayı Otelleri, Kos Adası Gece Hayatı, Kos Adası Otel Rezervasyonu, Kos Adası Otelleri, Kos Adası Tatil, Kos Adası Türkiye, Kos Adası Turları, Kos Balayı, Kos Balayı Otelleri, Kos Gece Hayatı, Kos Kasabası, Kos Otelleri, Kos Tatil, Kos Turları, Promosyon, Yunan Adaları, Yunan Adaları Kos,
Tropik Adalar

Kos Adası Otelleri

Haberi
Sayfayı

Kos Adası Turları otel rezervasyonları 16 € ‘dan itibaren sizleri bekliyor.

On iki yunan adasından biri olan Kos adası “İstanköy” bodruma sadece 8mil uzaklıktadır. Az bir nüfusa sahip olması ile birlikte yılda ortalama 1 milyon turiste ev sahipliği eder. Kos Adası Türkiye ‘ye çok yakın olmasından dolayı en çok tercih edilen tatil yerlerinden birisidir. En güzel Yunan Adası olan Kos Adası ‘na bodrum limanından her gün seferler yapılmaktadır.

Kos Adası Deniz, Güneş ve Tatil keyfi

Kos Adası ‘nda birbirinden güzel bir çok plaj vardır. Çılgın kalabalıktan uzak gün boyu güneş banyosu yapabileceğiniz sakin plajlar bulunur. Kos Adası ‘nın en popüler plajı Kos Kasabası ‘nın 30 km güneyindeki Kardamena  ‘dır. Burada ister su sporları yaparak zaman geçirebilirsiniz isterseniz çeşitli dükkanlardan alışveriş yapabilirsiniz. Eğlenceli gece hayatı ile sizde Kos Adası ‘nda gecelerin tadını çıkarabilirsiniz. Kos Adası ‘nın güneybatısındaki Kefalos Koyu gitmeniz gereken yerlerden birisi. Burada birbirinden güzel 6 plaj bulunmaktadır. Yan yana dizili bu plajlar beyaz kumsallara ve masmavi bir denize sahiptir.

Kos Adası Gece Hayatı

Yunan Adaları arasında en çok gece hayatını yaşayabileceğiniz ada Kos Adası ‘dır. Bu adada bir birinden renkli bir çok eğlence mekanları bulabilirsiniz. Sakin müzik yapan barlardan, tekno müzik çalan diskolara kadar bir çok farklı yerlerde eğlenme imkanı bulursunuz.

Kos Adası Otelleri bir çok seçeneklere sahiptir. En iyi otel seçenekleri ve konaklama çeşitleri bulunur.

WTS ile en iyi fiyat ve servis garantisi ile Kos Adası Turları

Kos Adası Otelleri hakkında geniş bilgi almak için tıklayın >

Kos Adası Balayı Otelleri hakkında geniş bilgi  için tıklayın >

Kos Adası Turları hakkında geniş bilgi için tıklayın >

 

Haberi
Sayfayı