Dolunay Partisi, Full Moon Party, Full Moon Party 2011, Full Moon Party Nedir, Full Moon Party Organizasyonu, Full Moon Party Tayland, Had Rin Nok, Pha Ngan, Pha Ngan Adası, Samui, Samui Adası,
Tropik Adalar

Full Moon Party eğlencesi devam ediyor…

Haberi
Sayfayı

Full Moon Party eğlencesi devam ediyor. Full Moon Party ‘nin Türkiye’de ki tek yetkili acentesi WTS ile 890 € ‘dan başlayan fiyatlarla Full Möon Party sizleri bekliyor.

Full Moon Party 2011 çılgın eğlenceleri ile devam ediyor. 14 Ağustos’da düzenlenecek olan Full Moon Party için şimdiden rezervasyonlar yapılmaya başlandı.  World Travel Service Full Moon Party Organizasyonun Türkiye’de tek yetkili acentesıdır.  Her ay Full Moon Party tarihlerinde WTS ile; kesin hareket ve En iyi fiyat ve servis garantisi

Full Moon Party Nedir ?

Full Moon Party Tayland ’ın Koh* Pha Ngan adasında Had Rin Nok plajında yapılır. En büyük sahil partisi olarak bilinen Full Moon Party tüm Asya’da düzenli olarak organize edilir.  Partiye dünyanın her yerinden bir çok insan katılır. Sabahlara kadar süren sınırsız eğlenceler müzik ve dans Full Moon Party ‘nin en büyük özelliklerindendir.

Full Moon Party ‘de neler yapılır ?

Full Moon Party diğer adı ile Dolunay Partisi dünyanın en büyük ve en iyi plaj partisidir. Techno, trance, goa, drum n’ bass, dub, reggae, house türü müziklerin sahilde kurulan sahnelerden bütün gece çalındığı parti alanlarında kendisini müziğe kaptırmış kalabalıkların yanı sıra sahil boyunca kurulan masalarda dolunay ışığının altında ya da yakılan sahil ateşlerinin başında sabahlayanları görmeniz mümkündür.

Nasıl Gidilir ?

Çeşitli havayollarının değişik aktarmalı seçenekleri ile Samui adasına gidebilirsiniz. Konaklamanızı Samui adasında yaparken partinin olduğu gün Pha Ngan adasına botlar ve teknelerle ulaşım sağlayabilirsiniz.

Full Moon Party 2011 hakkında geniş bilgi almak için tıklayın >

Haberi
Sayfayı