Copa America 2011, Copa America final maçı, Copa America Maç Bileti, Copa America Maçı, Copa America Paraguay, Copa America Peru, Copa America Turnuvası, Copa America Uruguay, Copa America Venezuela, Copa Amerika, Copa Amerika 2011, Paraguay, Uruguay, Venezuela,
Tropik Adalar

Copa America Final Maçı

Haberi
Sayfayı

Copa America Final Maçı 24 Temmuz Pazar günü oynanacak. Güney Amerika ‘nın en büyüğünün belli olacağı Copa America Final Maçı büyük bir heyecanla bekleniyor.

Uruguay’ın rakibi Paraguay

Copa America ‘da ev sahibi Arjantin’i eleyen Uruguay, dün Peru’yu 2-0 yenerek adını finale yazdırmayı başardı. İlk yarısı golsüz sona eren Urguay – Peru maçının ikinci yarısına Uruguay fırtına gibi girdi. La Plata’da oynanan maçın 52. dakikasında Luis Suarez fileleri sarstı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden beş dakika sonra sahneye yine Suarez çıktı ve takımını rahatlatan golü kaydetti. 57 dakikadan sonra maçta başka gol olmadı. 14 kez kupa kaldıran Uruguay ise bir kez daha adını finale yazdırdı.

Copa America Turnuvası ‘nda finale çıkan bir diğer takım, Venezuela’yı penaltılarla eleyen Paraguay oldu. Paraguay, normal süresi ve uzatma devreleri 0-0 sona eren maçta, Venezuela’yı penaltılarla 5-3 yenerek Uruguay’ın finaldeki rakibi olmayı başardı. Çeyrek finalde Brezilya’yı da penaltılarla geçen Paraguay, Venezuela’yı da aynı şekilde elemeyi başardı.

Uruguay ve Paraguay arasında oynanacak olan Copa America finali 24 Temmuz’da Estadio Monumental Stadı’nda yapılacak.

Copa America 2011

Güney Amerika’nın en büyüğünün belli olacağı bu muhteşem maç keyfini WTS farkı ile yerinde yaşama fırsatı bulabilirsiniz. Copa America 2011 ‘de tüm otel konaklama, maç bileti, transferler, şehir turu ve uçak bileti gibi hizmetler
En iyi fiyat ve servis garantisi ile

Copa Amerika 2011 hakkında bilgi için tıklayın >

Haberi
Sayfayı