Mykonos, Mykonos Adası, Mykonos Adası Turları, Mykonos Balayı, Mykonos Balayı Turları, Mykonos Eğlence, Mykonos Özgürlükler Adası, Mykonos Tatil Seçenekleri, Mykonos Turları, Yunan Adaları, Yunanistan,
Tropik Adalar

Mykonos Adası Turları

Haberi
Sayfayı

En eğlenceli Yunan Adalarından birisi olan Mykonos Adası eğlenceden hoşlananlar için en ideal tatil seçeneklerinden birisidir.

Mykonos Adası Turları

Mykonos Adası Yunanistan’ın en gösterişli adası, beyaz evleri ve sarduryalarıyla bir Ege klasiği. Mykonos eğlenceli bir tatil geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez adreslerinden birisidir. Sabahlara kadar süren eğlenceleri ve partileri ile uzun bir gece hayatı vardır. Gece hayatı uzun olduğu için sabah saatlerinde plajlar ve sokaklar boş olur Mykono Adası ‘nda gece geç biter gün geç başlar diyebiliriz.

Mykonos Özgürlükler Adası

Mykonos Adası sosyetenin en çok ziyaret ettiği yerdir. Geç saatlere kadar hiç durmadan hareket ve eğlence dolu barlar, gece kulüpleri, eğlence merkezleri ve müzikli restoranlar kısacası hareket bulabileceğiniz her şey bu adada bulmak mümkündür. Kuyumcularda eski Bizans takılarının kopyaları, galerilerde ise müzelerdeki antik objelerin kopyaları dikkat çekecek güzelliktedir. Halı kollektörleri içn Antik Yunan Desen’i motifli halılar ilginç olabilir.Yunan Adasının kültürünü yansıtan beyaz badanalı evler renkli balkonlar çiçeklerle süslenmiş sokaklar Mykonos Adasına ayrı bir hava katar.

Mykonos Turları hakkında geniş bilgi almak için tıklayın >

Mykonos Balayı  Turları hakkında geniş bilgi almak için tıklayın >

Haberi
Sayfayı