Thassos, Thassos Adası, Thassos Adası Gece Hayatı, Thassos Adası Tatili, Thassos Adası Türkiye, Thassos Adası Turları, Thassos Gece Hayatı, Thassos Hotels, Thassos Tatili, Thassos Turları, Thassos Turu, Yunan Adaları, Yunan Adaları Turları,
Tropik Adalar

Bu yazın yeni keşfi Thassos Adası

Haberi
Sayfayı

Ege mavisinin tam ortasın da çakıl taşı gibi duran Thassos Adası ilk görüşte sizi büyüleyecek.

Trakya kıyılarına çok yakın olan Thassos Adası ‘na Türkiye ‘de n kolay bir şekle ulaşılabilir. Adanın kuzey kısmı dik yamaçlarla çevrili dalgaların kayaları aşındırdığı bir çok koya sahip. Deniz ve kıyıların iç içe olduğu muhteşem bir doğa manzarası olan bir yer.

Beyaz Mermerin ana yurdu Thassos Adası

Thassos Adası antik çağlardan beri ressamların ve mimarların kullandığı beyaz mermerin ana yurdudur.  Özellikle güney kıyısında dünyaca ünlü bir çok mermer ocakları vardır. Thassos Adası ‘nda bazı kumsallar beyaz mermerle kaplı doğa harikası bir yerdir. Yunan Adaları içinde en çok dikkat çeken Thassos Adası ‘dır. Thassos yeşillikler için de olduğu için diğer Yunan Adaları ‘ndan farklıdır. Thassos Adası Turları ile adada gezerken kendinizi modern ve antik bir şehirde gezer gibi hissedeceksiniz. Beyaz mermerlerinin yanında şarabı ilede ünlü bir adadır. Akdeniz ‘in çoğu bölgesine Thassos  Adası ‘ndan şarap gitmektedir.

Thassos Adası Turları

Thassos Adası Tatili ile bir çok aktivite yapma fırsatı bulabilirsiniz. Su sporları, dalış ve plaj voleybolu Thassos Turları ‘nda yapacağınız birkaç alternatiftir. Gündüzleri deniz ve güneşin tadını çıkartıp akşamları ise Thassos Gece Hayatı ‘nın eğlenceli anılarını yaşayabilirsiniz. Akşam güneş batımına karşı şirin bir yerde yemek yeme tadını Thassos Adası ile ayrı bir şekilde yaşarsınız. Sabah ise güneşin doğuşunu izleyebilirsiniz.

Thassos Adası Turları hakkında geniş bilgi almak için tıklayın >

Haberi
Sayfayı