Amalfi, Amalfi Kıyısı, Amalfi Sahilleri, En Güzel Plajlar, İtalya, İtalya En Güzel Plajlar, İtalya Otel, İtalya Plaj, İtalya Plajları, İtalya Plajları 2011, İtalya Roma, İtalya Sahilleri, İtalya Turları, İtalya Venedik, Positano, Positano Amalfi, Positano Sahilleri, Positano Turları, wts,
Tropik Adalar

İtalya Plajları

Haberi
Sayfayı

İtalya Sahilleri en güzel plajları ile bu yaz sizleri bekliyor.

Deniz, kum, güneş ve doğa manzarası ile hayallerinizde ki deniz tatilinizi İtalya Plajları ‘nda geçirebilirsiniz. İtalya her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapan Avrupa ‘nın en gözde ülkelerinden birisidir. Aşk şehri Roma ve sularla kaplı Venedik Romantik bir tatil geçirmek isteyenler için ilk sırada yer alıyor. Son zamanlarda plajları ile de bir çok turiste eve sahipliği yapan İtalya misafirlerine muhteşem bir deniz tatili alternatifi sunuyor.

Deniz, kum, güneş ve İtalya Sahilleri

İtalya Sahilleri birbirinden güzel bir çok plaja sahiptir.  Bu plajlarda güneşin ve denizin tadını çıkarabilir daha sonra son derece lezzetli olan su ürünlerinden oluşan birçok yemeği tatma fırsatı bulabilirsiniz. İtalya klasikleri dışında kalan Amalfi Sahilleri ise sizi ilk görüşte doğa manzarası ile büyüleyecek. Amalfi Kıyısı, gizemli deniz mağaraları, yalçın kayalıkları ve ışıl ışıl körfezleri ile ziyaretçilerin gözlerini kamaştırır.  Positano ‘dan Amalfi Sahilleri ‘ne giden masalsı yolda manzarayı izlemeye doyamayacaksınız.  Positano tepelerine inşa edilmiş olan birçok otelde konaklayabilirsiniz. Akdeniz’in manzarası karşısında İtalya ‘nın meşhur şaraplarından içebilirsiniz.

İtalya Plajları 2011 otel konaklamaları ve turları WTS ile En iyi fiyat ve servis garantisiyle sizleri bekliyor.

İtalya Plajları hakkında geniş bilgi almak için tıklayın >

Haberi
Sayfayı