Gökhan İnler, İnter Maç Bileti, İnter Maçı, İtalya Ligi, İtalya Ligi inter, İtalya Ligi Milan, İtalya Ligi Napoli, İtalya Ligi Serie, İtalya Ligi Serie A, İtalya Ligi Serie A İnter, İtalya Ligi Serie A Milan, İtalya Ligi Serie A Napoli, Milan Maç Bileti, Napoli Maç Bileti, Napoli Maçı,
Tropik Adalar

İtalya’da nefesler tutuldu Napoli Milan’ı bekliyor

Haberi
Sayfayı

World Travel Service ‘in bu yıl tanıtımını ve organizasyonunu yaptığı İtalya Ligi Serie A’da Pazar günü müthiş bir heyecan yaşanacak.  2011 – 2012 sezonun en büyük şampiyonluk adayları Milan ile Napoli’de karşı karşıya geliyor. Türkiye’den de birçok kişinin yerinde izlemeye gittiği bu büyük karşılaşma Pazar günü saat 21:45′te oynanacak.

Maçtan önce Napoli’ye varan futbol severler  Positano ve Amalfi Sahillerin’de konaklayarak yazın son günlerinde İtalya’nın keyfini çıkarmaktalar.

Türk futbolcu Gökhan İnleri ‘de Napoli geçen hafta Cesena’yı deplasmanda 3-1 mağlup ederek Serie A’ya müthiş bir başlangıç yapmıştı. Milan ise, hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nin en büyük favorisi Barcelona ile Nou Camp’ta 2-2 berabere kalarak büyük moral kazanmıştı.

Edinson Cavani, Marek Hamsik, Pandev, Cannavaro, Gökhan İnler ve Lavezzi’li Napoli ile Robinho, İbrahimoviç, Pato, Cassano, Gattuso’lu Milan’ın San Paolo’daki müthiş kapışması nefesleri kesecek.

Maçı yerinde izleyemeyen futbol severleri pazar günü saat 21:45’te ekran başında olmalarını hatırlatırız.

Napoli’nin Milano’da 2 Ekim’de oynayacağı İnter Maçı için 3 gün 399 € başlayan maç bileti dahil paket detayları için tıklayınız >

Haberi
Sayfayı