Alberto Aquilani, Alberto Aquilani Milan, Amalfi Sahilleri, Edison Cavani, Edison Cavani Napoli, İtalya Plajları, İtalya Serie A, Milan, Milan Alberto Aquilani, Napoli, Napoli Milan, Napoli Milan Maçı, Napoli Tatili, Npaoli Edison Cavani,
Tropik Adalar

Napoli büyük keyif veriyor ! Napoli: 3 AC Milan: 1

Haberi
Sayfayı

Haftasonu Napoli Tatili ‘ne giden WTS misafirleri yazın son günlerini İtalya’nın en ünlü plajlarının da bulunduğu Amalfi Sahillerinde geçirdiler. Plajın denizin ve güneşin tadını çıkaran WTS misafirleri ayrıca muhteşem bir maç şöleni izleme fırsatı yakaladılar.

World Travel Service ‘in bu yıl tanıtımını ve organizasyonunu yaptığı İtalya Ligi Serie A’da Napoli -Milan maçı tüm futbol severler tarafından büyük bir coşku ile izlendi. Matador lakaplı Edison Cavani golleri ile Milan’ı mağlup eden Napoli takımına çok önemli 3 puanı getirdi.

Edison Cavan, Lavazzi, yılların deneyimine sahip Cannavaro ve Türk oyuncu Gökhan İnler ile nefesleri kesen bir maç sergileyen Napoli Milan’ı 3-1 mağlup ederek ligin zirvesine yerleşti. İtalya Serie A’da liderlik koltuğuna oturan Napoli’ye galibiyet getiren goller matador golcü Edinson Cavani’den gelirken Milan’nın tek golünü ise Alberto Aquilani attı. Edison Cavani tüm futbol severlere attığı 3 gol ile güzel bir futbol şöleni yaşattı .

Napoli’nin Milano’da 2 Ekim’de oynayacağı İnter Maçı için 3 gün 399 € başlayan maç bileti dahil paket detayları için tıklayınız >

Haberi
Sayfayı