Balayı Adaları, Cennet Ada Samui, Koh Samui, Koh Samui Adası, Koh Samui Adası Tayland, Koh Samui Adası Turları, Koh Samui Tayland, Koh Samui Turları, Samui, Samui Adası Tayland, Samui Adası Turları, Samui Turları, Tropik Ada Turları, Tropik Adalar,
Tropik Adalar

Tayland’ın cennet adası Koh Samui Adası

Haberi
Sayfayı

Dünyanın en güzel adası olarak tanımlanan Tayland’ın Samui Adası balayı çiftler tarafından en çok tercih edilen yer oldu.

Koh Samui Adası aynı zamanda kültürel bakımdan oldukça zengin bir adadır. Birçok konaklama seçenekleri ile Koh Samui Adası yıl boyunca sizleri bekliyor.

Koh Samui Adası Tayland Körfezinde olup karaya yaklaşık 15 km mesafededir. Samui Adası 247 km kare büyüklüğündedir. Ada da yaklaşık 48.000 kişi yaşamaktadır. Tek bir ana yol vardır. Bir araç ile tüm adanın çevresini 1 saatte dolaşabilirsiniz.

Adanın “Başkenti” Nathon dur, buradan Ana karaya ulaşmak için Feribotların iskelesi de bulunur. Havalimanı ise Adanın eğlence merkezi Chaweng ile Bangrak arasındadır. Adanın en güzel Sahilleri de Chaweng ve Lamai Beach Deniz kıyılarıdır.

Cennet Ada Samui ‘de palmiye ağaçları tüm adayı sarmıştır.

Koh Samui Adası ‘nda gündüzleri yemyeşil doğanın keyfini çıkarırken geceleri ise size romantizmin  en güzel anılarını yaşayabilirsiniz. Ayrıca birçok tapınağın bulunan Samui Adası ‘nda tarihin en derinliklerindeki kültürel bir egzotizmi yaşatır.

Koh Samui Adasında yapabileceğiniz birçok alternatif bulunmaktadır. Dalış sporları için en ideal yerlerden biri olan Samui Adası’nda denizaltı dünyasında binlerce yaşamı keşfedin. Ayrıca hız tutkusu olanlar için Go Kart pisleri çok eğlencelidir. Samui de Go-kart Pistinde bulunan motorlu Go Kart’lar, saatte 100km hızla gitmektedir.

Big Buddha Tapınağı ‘nı gezerken geçmişten gelen izleri hissedebilirsiniz. Tarihi gezilerin yanında Filler üstünde yeşillikler için de olan Samui Adasını keşfe çıkabilirsiniz. Gün batımında ise Sunset Turları ile Samui’nin etrafındaki adaların  muhteşem görüntülerini gün batımında izlerken canlı müzik eşliğinde nefis kokteylinizi içersiniz. Samui Adası ‘nda sabaha kadar bütün barlardan müzik sesleri duyulur. Sizde kendinizi müziğin ritmine bırakıp eğlencenin tadını çıkartabilirsiniz.

WTS ile yıl boyunca Koh Samui Turları En iyi fiyat ve servis garantisi ile Sizleri bekliyor

Koh Samui Turları hakkında bilgi almak için tıklayınız >

Haberi
Sayfayı