Bayram Turları İtalya, İtalya Bayram Turları, İtalya Turları, Kurban Bayramı, Kurban Bayramı İtalya, Kurban Bayramı Torino, Kurban Bayramı Venedik, Torino Kurban Bayramı, Torino Turları, Venedik Kurban Bayramı, Venedik Turları,
Tropik Adalar

Kurban Bayramı için İtalya’da son yerler

Haberi
Sayfayı

Bayram tatilinizi İtalya’da geçirmek istiyorsanız Torino ve Venedik sizleri bekliyor. Venedik Kurban Bayramı ve Torino Kurban Bayramı için Özel fiyatları ile son yerleri kaçırmayın!!

Venedik Turları

Sanatçıların başkenti. Su üzerine inşa edilmiş şehirde gondollarla gezebilir ve sarayların ihtişamına hayran kalabilirsiniz. . Bu güzel şehirde bulunan kanallar ve köprülerden geçerek San Marco Meydanı ve San Marco Kilisesi, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır.

Torino Turları

Torino kenti Piemontese şehirleri arasında Barok tarzı mimariden en çok etkilenen şehir olarak bilinmektedir; Carignano Sarayı, Madama Sarayı, heybetli Stupinigi Kalesi, Torino’nun yüksek tepesi üzerinde yükselen Superga Bazilikası, sıradışı örneklerini oluştururlar. 1.5 milyonluk şehir,2006 Kış Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmıştır.

Venedik Kurban Bayramı, Torino Kurban Bayramı ve İtalya Turları En iyi fiyat ve servis garantisi ile sizi bekliyor.

İtalya Bayram Turları için son yerler detaylı bilgi için tıklayın >

Haberi
Sayfayı