Gıda Fuarları, Gıda Fuarları 2012, Gıda Fuarları Gulfood, Gıda Fuarları Gulfood 2012, Gulfood, Gulfood 2012, Gulfood Fuar, Gulfood Fuarı, Gulfood Fuarı 2012, Yiyecek Fuarı, Yiyecek İçicek Fuarı,
Tropik Adalar

Gıda Fuarları Gulfood Şubat ayında başlıyor

Haberi
Sayfayı

Yiyecek ve içecek endüstrisinin Ortadoğu’daki en önemli fuarlarından biri olan Gulfood 19-22 Şubat 2012 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek.

2010 yılında Ortadoğunun en iyi ticari fuarı ödülünü kazanan Gulfood fuarı 2011 yılında ise 152 ülkeden 55000’in üzerinde profesyonel ziyaretçiyi kendisine çekmişti.

Gulfood Fuarı ‘nda gerek katılımcı gerek ziyaretçi olarak yer alanlar ise itibarı kanıtlanmış bir fuara yatırım yaptıkları konusunda hemfikir çünkü Gulfood düzenlendiği 25 yıl boyunca ithalatçılara ve dağıtım uzmanlarına en iyi iş imkanlarını ve kaynak seçeneklerini sunuyor.

Gulfood fuarının düzenleneceği fuar alanı olan Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nin halkla ilişkiler müdürü Kurt Parry Ortadoğu’da, Afrika’da ve Güney Asya’da yeni pazarlar arayan gıda ithalatçılarının fuarı mutlaka ziyaret etmesi gerektiğini belirtiyor.

Gurluyordu Fuarı 2012 WTS ile en iyi fiyat ve servis garantisi…

Gıda Fuarları Gulfood 2012 hakkına bilgi almak için tıklayın >

Haberi
Sayfayı