Barcelona, İspanya, İspanya Festivalleri, İspanya Fuarları, İspanya Tatili, İspanya Turlar, İspanya Turları, İspanya Turları Revanjta, İspanya Turu, İspanyol Kültürü, Madrid, Malaga, Sevilla, Valencia,
Tropik Adalar

İspanya Turları Revaçta

Haberi
Sayfayı

Bu yaz İspanya’da unutulmaz bir tatil heyecanı yaşayabilirsiniz…

İspanya Turları ‘nda akla ilk gelenler deniz, kültür, sanat, alışveriş, şarap, boğalar oluyor. Tatil için İspanya ‘yı tercih edenler ise Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Malaga şehirlerini ilk sıralarda tutuyorlar.

İspanya Tatili için en çok tercih edilen aylar festivallerin olduğu yaz dönemleri ve boğa güreşlerinin düzenlendiği dönemler olarak biliniyor. Birbirinden renkli festivallerin ve aktivitelerin olduğu İspanya gelen misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatıyor.

Kuşkusuz İspanya ve Madrid denilince akla gelen en önemli aktivitelerden biri boğa güreşi oluyor. Akdeniz ve İspanyol kültürüne ait boğa güreşleri, İspanya’da kültürel miras olarak kabul ediliyor.

Yaz aylarının da gelmesiyle tatil planları yapanlar ve özellikle Avrupa düşünenler için İspanya Turları ilk tercihler arasında yer alıyor.

İspanya Turları hakkında bilgi almak için tıklayınız >

Haberi
Sayfayı