Balayı, Balayı Önerileri, Balayı Paketleri, Balayı Tatil Önerileri, Balayı Tatil Paketleri, Balayı Tatil Yerleri, Balayı Tatili, Balayı Turları, Balayı Turu, En Güzel Balayı Yerleri, Kültür Turları, Tropik Tatil, Tunus Sahilleri,
Tropik Adalar

En Güzel Balayı Yerleri

Haberi
Sayfayı

Havaların ısınması ile birlikte düğün hazırlıkları yapılmaya başlandı.

Kuşkusuz her çiftin hayali unutulmaz bir balayı geçirmektir. Son yıllarda turizm’e olan yolğun ilgi sayesinde artık yeni evli çiftlerin balayı için bir çok seçenekleri var.

Kültür Turları isteyen çiftler için Roma-Floransa-Venedik, Orta Avrupa’da 3 ülkenin gezildiği Prag-Viyana-Budapeşte, İspanya’da Madrid-Endülüs veya Barcelona-Madrid turları çok talep alan yerler arasında.

Deniz ve kültürün bir arada olduğu tatili tercih edenler için Dalmaçya sahillerinin incisi Dubrovnik, ayrıca Mykonos, Santorini, gemi turu tercih edenlerin gözdesi ise vizesiz Yunan adaları ve Ege-Adriyatik turlarından oluşmaktadır.

Tropik Tatil tercih edenlerin gözdesi Phuket ve Maldivler, balayını kültür gezileriyle birleştirmek isteyenlerin gözdesi, Bangkok’un da içinde yer aldığı uzak doğu turlarıdır. Ayrıca deniz sevenlere Akdeniz’in etkileyici Tunus Sahilleri ve biraz da alışveriş yapalım diyenlere Dubai, çiftler için her detayı düşünülmüş turlar arasında yer almaktadır.

Balayı Turları hakkında bilgi almak için tıklayınız >

Haberi
Sayfayı