Tony Bennett, Tony Bennett İStanbul, Tony Bennett İstanbul Konser Bileti, Tony Bennett İstanbul Konseri, Tony Bennett Kimdir, Tony Bennett Konser Biletleri, Tony Bennett Konseri,
Tropik Adalar

Cazın Yaşayan Efsanesi İstanbul’a geliyor…

Haberi
Sayfayı

Cazın Yaşayan Efsanesi Tony Bennett 17 Temmuzda İstanbul KüçükÇiftlik Park’da sevenleri ile buluşacak…

Yaşayan en önemli caz efsanelerinden biri olan Tony Bennett tekrardan Türkiye’yi gelerek İstanbulda muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor. Dünya’nın sevilen sanatçılarından birisi olan Tony Bennett 17 Temmuz tarihinde İstanbul’da ki hayranlarına sevilen parçalarını seslendirecek…

Tony Bennett Kimdir ?

Tony Bennett, 1950’lerin başında yaptığı birçok hit şarkının ardından 1950’lerin sonunda “The Beat of My Heart” ile “Basie Swings” ve “Bennett Sings” gibi albümlerle kariyerinin zirvesine çıktı. Aynı zamanda başarılı bir ressam da olan sanatçı, çizdiği resimlerde Benedetto imzasını kullanıyor.

Biri “Yaşam Boyu Başarı Ödülü” olmak üzere 15 Grammy ödülü kazanan Tony Bennett, her yaş grubundan müzikseverin gönlünü çelen, nesil farkını yok eden bir sanatçı olarak yorumlanıyor.

Caz standartlarına getirdiği yorumlarla “Great American Songbook” olarak adlandırılan geleneğin ikonlaşmış seslerinden biri olarak gösterilen sanatçı, Michael Buble, Elvis Costello, Celine Dion, Diana Krall ve Bono ile çalışmalar yaptı.

Tony Bennett İstanbul Konseri hakkında bilgi almak için tıklayınız >

Haberi
Sayfayı
Diğer Promosyonlar