Amalfi Guney İtalya, Amalfi İtalya Turları, Amalfi Sahilleri, Amalfi Sahilleri 2012, Amalfi Sahilleri İtalya, Amalfi Sahilleri Turları, Amalfi Turları, İtalya Sahilleri, İtalya Turları,
Tropik Adalar

Yaz ayının gözdesi Amalfi Sahilleri

Haberi
Sayfayı

Yaz tatilinde limon kokulu bahçeleri ile huzur verici yerleri ile Amalfi sahilleri sizleri bekliyor…

Amalfi Guney İtalya Campania Bölgesi’ndeki Salerno ilinde bir şehirdir. Amalfi Turları; İtalya’yı daha iyi tanıyabilmek ve çok kısa mesafelerle İtalya’nın aşk kokan şehirlerini görebilmek için iyi bir fırsat sunuyor. Dik yamaçları ile bir Akdeniz harikası olan Amalfi Sahilleri İtalya ‘nın en gözde yerlerinden birisidir. Limon kokulu bahçeleri ile huzur verici bir tatil planlayanlar için en iyi seçimlerden birisidir.

İtalya ‘yı doya doya gezmek için Amalfi Sahilleri sizleri bekliyor

Amalfi Sahilleri plajları ile ünlüdür. Amalfi Sahilleri deniz kum ve güneşin keyfini en iyi şekilde yaşayabileceğiniz bir yerdir. Deniz keyfi yanında bir çok tarihi mekan sizi bu yere hayran bırakacak. En çok ziyeret edilen St. Andrea Katedrali sizi büyüleyecek. Kente hakim durumda olan bu yer  görkemli bronz kapıları 1065’te Konstantinopolis’te (İstanbul) yapılmış, çan kulesi ise 1180-1276 arasında tamamlanmıştır. Katedrale bitişik Chiostro del Paradiso Manastırı ile şimdi otel olan eski Kapuçin Rahibeler Manastırı kente görmeniz gereken başlıca yerlerdir.

Amalfi Sahilleri Turları hakkında geniş bilgi almak için tıklayın >

Haberi
Sayfayı