Amalfi Sahilleri, Balayı Çiftleri, Balayı Paketleri, Balayı Tatil, Balayı Tatili, Balayı Tatilleri, Balayı Turları, Balayı Yerleri, İspanyol Adaları, Tropik Adalar, Tropik Adalar Balayı, Ünlü Balayı Çiftleri, Ünlülerin Balayı Yerleri, Ünlülerin tercih ettiği balayı yerleri,
Tropik Adalar

Ünlülerin tercih ettiği balayı yerleri

Haberi
Sayfayı

Yaz aylarının gelmesiyle çiftler düğün hazırlıklarını hızlandırırken, her detaya büyük önem vermeye çalışıyorlar.

Çiftlerin en çok önem önem verdikleri detay ise kuşkusuz balayı tatili. Önceki yıllarda balayı çiftleri tatillerini yurtiçi ve yakın yerlerde geçirmek isterken, günümüzde ise tatil olgusu bir hayli değişti.

Çiftler artık balayı tatillerinde farklı yerleri, kültürleri görebilecekleri, birçok aktiviteye katılabilecekleri değişik alternatifler aramaya başladı.

İşte ünlülerin balayı yerleri

Romantik çiftler İtalya ‘nın büyülü şehirleri Roma, Venedik ve Floransa tercih ediyor.  Farklı yerleri keşfetmeyi ve gezmeyi seven ünlü balayı çiftlerinin yeni gözdesi ise Amalfi sahilleri. Sorrento,Napoli, Pompei, Capri adası gibi İtalya ‘nın güneyindeki bölgeler.

Avrupa ‘da hem deniz,kum, güneş tatili hem de kültür tatili yapabileceğiniz İspanyol Adaları, Endülüs, Madrid ve Barcelona tur paketleri balayı çiftleri için vazgeçilmez durumdalar

Tropik adalarda egzotik bir balayı geçirmek isteyen ünlüler ise genellikle Dominik Cumhuriyeti,Phuket, Seyşeller, Koh Samui, Bali, Mauritus, Maldivler gibi destinasyonları tercih ediyorlar.

Balayı Turları hakkında bilgi için; (0212) 237 90 60

Balayı Paketleri için tıklayınız >

Haberi
Sayfayı