Balerney, Ballynahinch, Bunratty, Connemara, Dromoland, Galway, İrlanda, İrlanda Adası, İrlanda Gezilecek Yerler, İrlanda Kaleleri, İrlanda Mutfağı, İrlanda Şato Turları, İrlanda Şatoları, İrlanda Turları, İrlanda Turları Kaleleri, İrlanda Turları Şato, Waterford,
Tropik Adalar

İrlanda Turları ile geçmiş yüzyıllara yolculuk

Haberi
Sayfayı

İrlanda Batı Avrupa’da yer alır. Çok sayıda ada ile çevrilidir. Batısında Atlas Okyanusu, doğusunda ise İrlanda Denizi bulunur. Ilıman bir deniz iklimine sahiptir.

İrlanda Turları; doğası, denizi, labirente benzer mağraları,  kale ve şatoları ile geçmiş yüzyıllara yolculuk etmenizi sağlıyor. İrlanda’ya gelen misafirler her yönü ile bu büyülü ülkeye hayran kalıyor.

İrlanda Gezilecek Yerler

İrlanda Turlarında gezilecek yerlerin ilk sıralarında, 15. yüzyıldan beri var olan Bunratty ve Blarney Şatoları, geçmiş çağlardan bu yana ihtişamını yitirmeden günümüze kadar kullanılan Dromoland, Waterford ve Ballynahinch kaleleri, doğasıyla oldukça ilgi çeken Connemara, taş ve odundan yapılma tarihi evleri ve şık restoranları ile pek çok sanatçının uğrak yeri olan Galway bulunmaktadır.

Doğa ve deniz turizminde oldukça iddialı olan İrlanda, bu iddiasını İrlanda adasında da sürdürmektedir. Tatlı bir esintiye sahip ovaları ve deniz kokan havasıyla turistlerin her sene ilgi odağı olan İrlanda Adası, İrlanda Turları ‘nın en gözde tercihlerindendir.

İrlanda Turları Şato ve Kaleleri

İrlanda Turları ‘nın bir diğer önemli ve rövanşta olan turu ise İrlanda Şato Turları ‘dır. İrlanda kaleleri ve şatoları görkemli bir tarihin en büyük mirasıdır. Bu misarın insanda bıraktığı atmosfer, ziyaretçilerin tarihi öğrenmek yerine tarihi yaşamasını sağlamaktadır.

İrlanda Mutfağı

İrlanda mutfağı yakın bir tarihte oluşmaya başlamıştır. Bu nedenle bir çok dünya mutfağını içinde barındıran bir lezzet şölenine sahiptir. İrlanda Turları ‘na katılanlar İrlanda’nın geleneksel yemeği olan Rozbif’i yemeden gitmemektedir.

İrlanda Turları hakkında bilgi için; (0212) 237 90 60

İrlanda Turları ve İrlanda Şato Turları hakkında bilgi için tıklayınız >

Haberi
Sayfayı