Malezya, Malezya Gezilecek Yerler, Malezya Güney Asya, Malezya Tatil, Malezya Turları, Malezya Turları Uzakdoğu, Malezya Uzakdoğu, Malezya Yağmur Ormanları,
Tropik Adalar

Malezya Turları ile Uzakdoğu’yu keşfedin

Haberi
Sayfayı

Malezya Turları ile güler yüzlü insanların arasında neşeli anılar yaşayacağınız bir tatil sizleri World Travel Servis ile bekliyor.

Malezya Güney Asya üklesidir. Malezya sınırsız dostluk ve yürekten gelen sıcak gülümsemelere sahip insanların yeridir. Misafirperverliği ile gelen ziyaretçilerini kendinden memnun bırakan bu ülke tropikal bir cenettir.

Güneydoğu Asya’nın merkezinde, sizleri büyüleyecek olan kara parçası kültürel mirası, misafirperver insanları, egzotik mutfağı, görkemli festivalleri ve sıcak kanlı insaları Malezya Turları ile ziyaretçileri bekliyor.

Malezya Gezilecek Yerler

Malezya Turları ile eski ve yeni iç içe olmuş bir ülke bulabilirsiniz. Şehirlerde modernizm ve teknolojik gelişimin izlerini hızlı trenler, ileri telekomünikasyon olanakları ve bileşim sistemleri gibi her alanda görebilir, şehir dışına çıktığınızda
ise basit köylerle karşılaşırsınız.

Ülkenin tropikal yeşilliklerle çevrili doğal cenneti, ağaçlarla kaplı dağları, kat kat dökülen şelaleleri ve buz gibi düdenleri fotoğraf meraklıları ile doğa çılgınlarını kendinden geçirir.

Malezya Turları ile Malezya Yağmur Ormanları

Malezya Turları ile İlkçağlarda oluşan ve 130 milyon yıl boyunca balta girmeyen yağmur ormanları çok sayıda bitki ve hayvana evsahipliği yapan yerleri keşfede bilirsiniz.  Bakir yağmur ormanları üzerinde yükselen kesintisiz dağlar, kaçırılmaması gereken nefes kesici manzaraları anılarınıza katmak için Malezya Turları tatilinizde en doğru adreslerden birisi olacaktır.

Malezya Turları ile  yağmur ormanlarında yapabileceğiniz farklı alternatifler ise; kuş gözlemi, treking, nehir raftingi, mağaracılık, dağcılık ve kamp yapmak için mükemmeldir.

Malezya Turları ile deniz, kum ve güneş

Palmiye ağaçlarıyla çevrili, zümrüt yeşili deniz ve altın rengi güneşin ısıttığı sonsuz kumsallar, renkli
denizaltı dünyasına açılan sualtı gezileri, puslu tepelerin süslediği, milyonlarca yıl önce oluşan yağmur ormanları ise Malezya Turları ile sizi bekleyecek başka güzelliklerdir.

Malezya Turları hakkında bilgi için; (0212) 237 90 60

Malezya Turları hakkında bilgi için tıklayınız >

Haberi
Sayfayı
Diğer Promosyonlar