Pegasus, Pegasus 29 99, Pegasus Hava Yolları, Pegasus Havayolları, Pegasus Uçak Bilet Fiyatı, Pegasus Yurtiçi, Pegasus Yurtiçi Uçak Bileti, Pegasus Yurtiçi Uçak Biletleri, Pegasusu İç Hatlar, Promosyon, Uçak Bileti, Yurtiçi Uçak Bileti,
Tropik Adalar

Pegasus Havayolları 29.99 TL ‘ye Uçma Fırsatı

Haberi
Sayfayı

Pegasus Havayolları ‘ndan yeni bir kampanya herkese Pegasus Yurtiçi Uçak Bileti 29.99 TL’ye

Pegasus Hava Yolları ile yurtiçi uçan herkese 29.99 TL ‘den başlayan fiyatlarla uçak bileti. İstanbul, 12 Mayıs 2011 – Gerçekleştirdiği cazip ve ekonomik kampanyalar ile misafirlerini en uygun ve rahat şekilde uçuran havayolu Pegasus, Haziran ayında yurt içi seyahatlerinde havayolunu kullanmak isteyen misafirlerine çok cazip bir kampanya sunuyor. 13 – 16 Mayıs tarihleri arasında bilet alanlara 23 Mayıs Haziran sonuna kadar, Pegasus İç Hatlar ‘da belirli noktalara 29.99 TL’ye uçacak!

Pegasus Yurtiçi Uçak Biletleri haziran fırsatı

13-16 Mayıs  tarihleri arasında bilet alacak 28.800 Pegasus misafiri, 23 Mayıs’tan Haziran sonuna kadar  İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan; Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Gaziantep,  Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas’a karşılıklı olarak, İzmir’den; Ankara ve İstanbul Atatürk Havalimanı’na karşılıklı olarak, Ankara’dan Bodrum’a karşılıklı, Adana’dan Antalya ve İzmir’e  karşılıklı olarak, Hatay ve Kayseri’den İzmir’e tek yön  29,99 TL’ye uçabilecekler.

Pegasus Yurtiçi Uçak Bileti Kampanya Fırsatı hakkında bilgi için tıklayın >

Haberi
Sayfayı