Asya Makine Fuarları, Çin, Çin Fuarları, Çin Güç Transmisyonları Fuarı, Çin Kontrol Sistemleri Fuarı, Güç Transmisyonları Fuarı, Güç Transmisyonları ve Kontrol Sisteleri Fuarı, Kontrol Sisteleri Fuarı, Makina Fuarları, Makine Fuarı, Makine Fuarları Çin, Makine Fuarları Ne Zaman, Makine Fuarları Türkiye, PTC Asia, PTC Asia 2011, PTC Asia Çin, PTC Asia Fuarı, Şangay,
Tropik Adalar

Güç Transmisyonları ve Kontrol Sistemleri Fuarı

Haberi
Sayfayı

PTC Asia 2011 Güç Transmisyonları ve Kontrol Sistemleri Fuarı

25 – 28 Ekim 2011 Şangay – Çin

Çin Güç Transmisyonları ve Kontrol Sistemleri Fuarı 735 € başlayan fiyatlarla

Dünyanın ikinci Asya’nın ise en büyük güç transmisyonları ve kontrol sistemleri fuarı olan PTC Asia 25-28 Ekim tarihleri arasında Çin’in Şangay kentinde düzenlenecek.
Makina Fuarları ‘nda çok ünlü olan PTC Asia 2010 yılında 81 ülkeden gelen 42933 ziyaretçisi, 1249 katılımcısı ve 69000 metrekare stand alanıyla bir kez daha güçlü bir ticaret faaliyeti olduğunu kanıtlamıştı.

PTC Asia 2011 yılında daha fazla tema, daha fazla yenilikle birlikte 1400’ün üzerinde katılımcıyı ve 60000’in üzerinde profesyonel ziyaretçiyi 80000 metrekareye çıkartılan fuar alanıyla karşılamaya hazırlanıyor. Bu arada Almanya, İtalya, ABD, İngiltere, Fransa, İspanya, Kore ve Taywan’dan gelecek ziyaretçilerinde fuara renk katması bekleniyor.

Değişen teknolojiye ayak uydurmak için Makine Fuarları ‘na olan ilgi çok büyük. Son zamanlarda en çok ilgi duyulan Makine Fuarları Türkiye ‘den de çok katılımcı görüyor. Dünya ‘nın ne çok ilgi çeken Makine Fuarları ‘ndan biriside PTC Asia Güç Transmisyonları ve Kontrol Sistemleri Fuarı ‘dır.
Çin Fuarları WTS ile En iyi fiyat ve servis garantisi

Güç Transmisyonları ve Kontrol Sistemleri Fuarı hakkında bilgi için tıklayın >

Haberi
Sayfayı