Almanya Anuga 2011, Almanya Fuarları, Almanya Gıda Fuarları, Anuga, Anuga 2011, Anuga Fuar, Anuga Fuarı, Anuga Fuarları, Anuga Fuarları 2011, Gıda Fuarı, Gıda Fuarı Almanya, Gıda Fuarları, Gıda Fuarları 2011, Gıda Fuarları Almanya,
Tropik Adalar

Gıda Fuarları Anuga 2011

Haberi
Sayfayı

Anuga Fuarları 2011 Almanya dünyanın en büyük Gıda Fuarları ‘ndan biri olarak gösteriliyor. Anuga Fuarı WTS ile 699 € ‘dan başlayan fiyatlar ile

Dünyanın her yerinden 6500 katılımcıyı ve 150000’in üzerinde ziyaretçiyi Almanya’nın Köln Şehri’nde bir araya getiren ve dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri olarak gösterilen Anuga Gıda Fuarı 08-12 Ekim 2011 tarihlerinde düzenlenecek.

Gıda Fuarı Almanya

10 adet ticari şovu tek bir çatı altında toplayan Anuga Fuar konsepti açısından eşsizdir. Gıda alanındaki her sektörü güçlendirme amacı taşıyan fuar aynı zamanda değerli bir sinerji de ortaya çıkartıyor.
Anuga yeni kontak sağlama konusundaki mükemmel fırsatlarının yanısıra dünyanın en büyük 4 fuar şirketinden biri olan Koelnmesse’nin bütün altyapısını ve kapsamlı hizmet ağınıda sağlıyor.

Otel, ulaşım, transfer, vize, rehberlik gibi birçok hizmette bulunan WTS En iyi fiyat ve servis garantisi ile sizleri Almanya Gıda Fuarları ‘na bekliyor.

Gıda Fuarları Almanya  Anuga 2011 hakkında bilgi almak için tıklayın >

Haberi
Sayfayı