Capri, Capri Adası, Capri Adası Gezilecek Yerler, Capri Adası Hakkında Bilgi, Capri Adası Turları, Capri Adasına Nasıl Gidilir, Capri Gezilecek Yerler, Capri Hakkında Bilgi, Capri Turları, Capri Turları Hakkında Bilgi, İtalya Capri Adası,
Tropik Adalar

İtalya’nın İncisi Capri Adası

Haberi
Sayfayı

Filmlere konu olan çarpıcı atmosferi, ağız sulandıran rengarenk yemekleri ve misafirperver insanlarıyla İtalya’nın en renkli adası Capri,  gelen konuklarını her zaman büyülüyor.

Geçmişten bugüne oldukça fazla iz kalmıştır Capri Adasında: Tiberius’un Sarayı ve villaları. Sezar’ın heykeli Augustus’un bahçeleri. Harika deniz manzaralı antik teraslar. Telerden denize doğru kıvrıla kıvrıla inen Roma Patikaları bunların sadece birkaçıdır.

Capri Adası Turları ve Gezilecek Yerler

Güneş deniz ve rengarenk bitkilerle süslenen İtalya’nın dillere destan güzelliği Capri Adası…

Lüksün Akdeniz’in doğasıyla bütünleştiği Capri Adası, bu güzel adayı ziyaret edenler için tam bir cazibe merkezi. Dünya evi zevklerin somut adı olan ada, jet sosyetenin de yaz aylarında uğrak noktası halinde. Özellikle tepelerde yer alan lüks evler, şatolar insanı kendine hayran bırakıyor.

Capri Adası Napoli körfezindeki Sorento Yarımadası’nın 5 kilometre kadar uzağında bulunan Capri Adası, Sadece 11 kilometrelik küçücük bir ada olmasına rağmen gezip görülecek çok fazla yer vardır.

Capri Adasına Nasıl Gidilir ?

Haftasonu dahi kaçabileceğiniz bir mesafede olan Capri Adası’na gitmek için tek yapmanız gereken İstanbul’dan Roma’ya uçmak. Sonrasında Napoli’ye tren yada araba ile geçip oradan kalkan feribotlar ile Capri Adası’na ulaşmanız mümkün.

Capri Adası Turları için; (212) 237 90 60

Capri Adası Turları hakkında bilgi için tıklayınız >

Haberi
Sayfayı
Diğer Promosyonlar