2011 Ramazan Bayramı Tatili, Bayram Tatili, Bayram Tatili 2011, Bayram Turları, Bayram Turları 2011, Ramazan Bayramı, Ramazan Bayramı Tatili, Ramazan Bayramı Tatili 2011, Ramazan Bayramı Tatili 2011 için son fırsatlar, Ramazan Bayramı Tatili 9 gün, Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün, Ramazan Bayramı Turları,
Tropik Adalar

Ramazan Bayramı Tatili 2011

Haberi
Sayfayı

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre kamu çalışanlarına Ramazan Bayramı Tatili 9 gün olacağı duyuruldu.

Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün, Bakanlıklar Kurulun’nun yaptığı 2 saatlik bir toplantıdan sonra basına 2011 Ramazan Bayramı Tatili süresi hakkında açıklama yaptı. Özgürgün, Ramazan Bayramı Tatili  ‘nin  kamu çalışanlarına 29 Ağustos Pazartesi ve 2 Eylül Cuma günün de eklendiğini söyledi. Buna göre Ramazan Bayramı Tatili 9 gün olacağı resmi olarak basına duyruldu.

Ramazan Bayramı Turları

Bu yıl Ramazan Bayramı Tatili uzun olmasından dolayı Maldivler, Seyşeller, Koh Samui Ve Uzakdoğu tercih edilen tatil yerlerin başında geldi. Özellikle sıcak yaz ayının tadını masmavi bir deniz ve beyaz kumsallarda çıkarmak isteyenler Maldiv Adaları ‘nı tercih ettiler.  Tarih ve Kültürü ile ön planda olan bir çok Avrupa ülkesi de bu sene Bayram Tatilin de çok tercih edilen yerler arasında oldu. Türkiye ‘ye yakın olmasından dolayı Yunan Adaları ise yine vazgeçilmez tatil merkezleri arasında. Vize derdi olmadan küçük bir tatil kaçamağı yapmak isteyenler ise Dubrovnik Turları ‘na oldukça ilgi gösterdiler.

Ramazan Bayramı Tatili 2011 için son fırsatlar

Ramazan Bayramı için son fırsatlar ve son yerler WTS ile En iyi fiyat ve servis garantisi ile sizleri bekliyor.

Ramazan Bayramı Turları 2011 hakkında bilgi almak için tıklayın >

Haberi
Sayfayı